Offerte
De specialist in

Neem vrijblijvend
contact met ons op

Ben je opzoek naar iets specifieks? Heb je vragen over onze producten of wil je advies over een industrieel project? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Contactformulier

Contactgegevens

Van dijklaan 13A
5581 WG
Waalre, Nederland

Wij helpen je graag verder!

Om je vraag zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden, verzoeken wij je een aantal gegevens met ons te delen.

Vul het onderstaande formulier in of mail je vraag naar info@azerointeriors.com. Wij reageren doorgaans binnen 2 werkdagen.

Contactformulier

  Klantreviews

  Tevreden klanten is waarom wij doen wat wij doen

  Wij delen graag de ervaringen van anderen met Azero! Hopelijk geeft dit je een goed beeld van onze werkwijze en de relatie met onze klanten.

  Wij helpen je verder

  Veelgestelde
  vragen

  Sommige vragen worden regelmatig aan ons gesteld. Wij hebben deze vragen daarom alvast voor je beantwoord. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

  Bekijk alle vragen
  Wat zijn jullie levertijden?

  Wanneer er akkoord is gegeven op de offerte streven wij ernaar het desbetreffende stalen product binnen 6 tot 8 weken te leveren. Omdat wij enkel stalen producten op maat maken, kan het voorkomen dat de levering wat langer op zich laat wachten. Dit omdat wij geen voorraad hebben. Voorafgaand aan de opdracht geven wij een precieze tijdsindicatie zodat je weet waar je aan toe bent!

  Hebben jullie een inmeet & montage service?

  Voor de productie van stalen binnendeuren is het van belang dat de doorgegeven maten kloppen. Een paar millimeter verschil kan namelijk voor veel problemen zorgen en daar zit niemand op te wachten. Daarom komen wij standaard de stalen binnendeuren en overige producten inmeten én monteren.

  Op welke locaties bezorgen jullie?

  Vanuit ons atelier in Eindhoven bezorgen wij onze stalen producten in heel Nederland.

  Ontwerpen jullie zelf stalen meubels?

  Wanneer er een aanvraag binnenkomt starten wij altijd met het maken van tekeningen op basis van de wensen van de klant. In principe ontwerpen wij de stalen producten dus in samenwerking met onze klanten. Naast de welbekende stalen binnendeuren maken wij bijvoorbeeld ook wijnrekken, kapstokken, tafelpoten en trappen van staal.

  Kan ik jullie atelier bezoeken?

  Zoals eerder vermeld produceren wij enkel in opdracht. Dit betekent dat wij geen standaard collectie aan stalen binnendeuren en stalen meubels hebben. Om deze reden is ons atelier niet standaard open voor bezoekers. Wil jij toch graag een keer met ons aan tafel zitten om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan contact met ons op om een afspraak in te plannen.

  Kan ik ook als zakelijke klant bij jullie bestellen?

  Azero ontwerpt en produceert voor zowel particulieren als bedrijven. Heb jij een grote opdracht of wil je graag de mogelijkheden van een langdurige samenwerking bespreken? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  Bezoek onze showroom